Verhaalsinformatie maakt professioneel ondernemen makkelijker!

Een verhaalsrapport verschaft u achtergrondinformatie over de debiteur, alvorens u verdere juridische stappen neemt. Deze rapportage kunt u laten samenstellen bij de start van een nieuwe (handels)relatie of als beoordeling van bestaande relaties.

Een verhaalsrapport biedt u een extra check of het zinvol is om een gerechtelijke procedure te starten als er twijfels zijn of de betrokken onderneming of particulier wel verhaal biedt als er eenmaal een vonnis is.

Een uitgebreid verhaalrapport bevat naast de gebruikelijke bedrijfsinformatie en jaarcijfers, gegevens over het betaalgedrag van de onderneming, ervaringen van diverse crediteuren, informatie over bankrelaties en tenslotte een cijfer waarin de kredietwaardigheid van het bedrijf wordt uitgedrukt. Ook wordt aangegeven tot welk bedrag het verantwoord is om op rekening te leveren.

Een verhaalsrapport van een particulier biedt gegevens over de bron van inkomsten van betrokkene, informatie over eventueel in bezit zijnd vastgoed, huwelijkse staat, woonadres, telefoonnummers, betaalgedrag, informatie over eventuele betrokkenheid bij faillissementen en schuldsaneringen in het verleden, verbindingen met ondernemingen, bankrelaties en eventuele interventies van deurwaarders.

Wij leveren kredietinformatie over bedrijven én particulieren. Onze rapporten zijn altijd actueel en worden met de grootste zorg samengesteld.

Wilt u een verhaalsrapport aanvragen? (klik hier)

 

Met alle gemak veilig zaken doen. Als onderneming wilt u een klantrelatie opbouwen, maar weet u altijd met wie u zaken doet?

Er zijn vele leveranciers voor kredietrapporten, verhaalsrapportages en kleine credit checks. Wilt u een rapport waar actuele cijfers en feiten naar boven komen (mogelijk met een debiteurenbezoek) met hierin een persoonlijk advies? Dan zijn wij als uw partner incassobureau de oplossing om u deze informaties te leveren!

Laat ons ervoor zorgen dat u weet met wie u zaken doet, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.